Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

It's the end of an era!



Ένας μήνας και κάτι πέρασε...και δεν έγραψα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν μου έβγαινε, δεν πρόλαβα. Ήθελα να γράψω αλλά δεν μπορούσα, λίγο τα τρεξίματα, λίγο οι αλλαγές που με προλάβαιναν... πέρασε ο καιρός.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Βλέπω η ιντερνετική πραγματικότητα προχωράει κανονικά. Και καλά κάνει! Έχω χάσει επεισόδια αλλά θα επανέλθω!

Νομίζω πως είναι τέλος εποχής. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πολλά πράγματα αλλάζουν στη ζωή μου, τα δεδομένα αλλάζουν.
Ο Μ. φεύγει. Ήρθε η ώρα να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα σιγά σιγά. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σε αυτό γιατί θα βρέξω το πληκτρολόγιο με τα δάκρυα μου κ βαριέμαι να σηκωθώ για χαρτοπετσέτα...
Ο τόπος διαμονής μου πρόκειται να αλλάξει για το καλοκαίρι λόγω δουλειάς. Είμαι τυχερή που τη βρήκα αυτή τη δουλειά, έστω για το καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως μετά έχει πρακτική το πρόγραμμα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω.Θέλω! Θα είμαι και κοντά σε θάλασσα. Θα έρχονται οι φίλοι για μπανάκι. Το καλό που τους θέλω!

Ποτέ δεν μ'αρέσαν οι αλλαγές αλλά τώρα έπεισα τον εαυτό μου πως είναι για καλό. Και θα είναι αυτή τη φορά!
Καλό καλοκαίρι εύχομαι!! Ευφορία ;)  και όλα για καλό!! Σας φιλώ!



Υ.Γ.  H φωτό από την αγαπημένη μου Ρόδο που ελπίζω να τα καταφέρω να πάω φέτος έστω για λίιιγο...  To κομμάτι της Loreen - Euphoria που α γ α π ώ απλά. Και μην ακούσω αρνητικά σχόλια! Ευχαριστώ!

1 σχόλιο: